Annet Hesterman zangeres

Annet Hesterman in The Voice Senior, The Blind Auditions, met Nutbush City Limits

Annet Hesterman in The Voice Senior, The Knockouts, met River Deep Mountain High

Annet Hesterman in de finale van The Voice Senior 2018

Zangeres Annet heeft met haar stem en performance indruk gemaakt tijdens The Voice Senior 2018. Ze behaalde daar een finaleplek. Al vanaf haar eerste noot draaiden alle juryleden tegelijk hun stoel! Elk optreden was zeer aanstekelijk, de energie spatte er vanaf zoals te zien is op de filmpjes.

Andere hoogtepunten van Annet

Annet Hesterman, geboren op 12 juni 1950 in Makassar Indonesië, was al heel jong met muziek bezig! Zo won zij vele talentenjachten in heel Nederland en werd zij vierde toen zij meedeed aan het Nationaal Songfestival in 1969. Ook op het toenmalige Knokke festival werd zij tweede als 19-jarig popidool.

Op haar 16e jaar kreeg zij een platencontract bij Phonogram en maakte diverse Nederlandstalige singles waaronder de Nederlandse vertaling van These boots are made for walking. Haar eerste Engelstalige single Surrounded by a ray of sunshine werd ook een groot succes! Later in 1984 scoorde ze samen met percussionist E. Connard als Phill & Company de nummer-1-hit Tralala in Scandinavië waar ze vele maanden rond toerden en niet ongezien op straat konden lopen!…

Annet is nog steeds actief als zangeres o.a. bij de Cees Cools Band. Met haar levenswijsheid en empathische vermogen om zich in te leven in de tekst van de liedjes is ze een graag geziene gast op de Nederlandse podia tijdens alle soorten evenementen.

Annet is veelzijdig; of het nu gaat om jazz, ballads, blues of rock. In bepaalde kringen wordt zij ook wel “Miss Dynamite” genoemd want iedereen wordt laaiend enthousiast van Annets performance!
Voor een sprankelend evenement staat Annet garant voor succes!

Kijk voor meer info op de site van Annet Hesterman.